Hage & uterom

Det er i fellesområdene mellom hjemmene det skapes hjertevarme i et nabolag. Her er det alltid rom for forbedringer og gode ideer for økt trivsel. Kanskje dere trenger en benk eller en bålpanne? Eller hva med et tuntre eller to fotballmål til plenen i fellesarealet? Små tiltak som kan skape fine varme opplevelser mellom naboer – i ditt nabolag.

Dere kjenner nabolaget best selv, og vet hva som skal til for å gjøre det bedre. Her kan dere søke pengestøtte til ulike tiltak for hage og uterom, bare fortell oss hva dere drømmer om.

NB! Det stilles høye krav til sikkerhetsmessig utforming av lekeplasser. Forbedringer knyttet til lekeplass er derfor meget kostbart og kan vanskelig la seg finansiere av midler fra Heia Nabolaget alene.

Ekspert på hage og uterom

Tommy Michelsen

Tommy hjelper dere med oppgradering av nabolagets fellesområder!

Tommy er utdannet agronom og anleggsgartner, og er daglig leder i Tommys Hage og Anlegg AS. Gjennom 20 år i bransjen har han ervervet seg bred faglig kompetanse, i tillegg arbeider han på en kreativ og nytenkende måte. Tommy jobber alltid tett med kundene sine for å sikre et brukervennlig uterom tilpasset ulike behov og livsstiler.