Heia Nabolaget er et tilbud til nabolag på Vestlandet som vil gjøre noe fint sammen. Som en del av vårt samfunnsengasjement ønsker vi å forsterke og forbedre nabolag på Vestlandet.

Vi tilbyr støtte innenfor fire kategorier som vi mener alle bidrar til et godt og inkluderende miljø. Nabolag kan søke støtte til fellesprosjekter innenfor: Hage & uterom, Kropp & sjel, Grønt & godt og ikke minst Fest & moro. Med Heia Nabolaget slår vi dermed et slag for selve hjertet i et nabolag – uteområdet, samt fysisk og psykisk helse, bærekraft og sosialt samhold.

Hver eneste uke velger vi prosjekter blant de som har søkt, og gir inntil 20 000 kroner i prosjektstøtte til et nabolag som ønsker å få til noe i fellesskap. Hva drømmer du og dine naboer om?

Hvem står bak Heia Nabolaget?

Eiendomsmegler Vest sammen med Sparebanken Vest.

Om Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest er et heleid foretak av Sparebanken Vest. Vi er et av de største eiendomsmeglerselskapene på Vestlandet, med 21 salgskontorer i Vestland, Rogaland og Møre og Romsdal.

Vi driver med eiendomsmegling innenfor alle typer eiendommer som bolig, tomter, hytter, nybygg og næring.

Om Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er eid av 290.000 vestlendinger. Banken har en helt annen eiermodell enn de rene finansielle bankene. Å være en sparebank betyr at banken deler av overskuddet sitt, for å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre. I snart 200 år har Sparebanken Vest delt ut overskuddet som er skapt i banken til prosjekter i lokalmiljøer på Vestlandet.